İş Bankası kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

iş bankası kredi erteleme işlemleri nasıl yapılır , Korona virüs salgını nedeniyle iş bankasından kredi çekenler tüketici taşıt ve konut kredilerini

İş Bankası kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

iş bankası kredi erteleme işlemleri nasıl yapılır , Korona virüs salgını nedeniyle iş bankasından kredi çekenler tüketici taşıt ve konut kredilerini nasıl erteleyecekler ne kadar faiz ödeyecekler

İş Bankası kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

İş Bankası kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

İş Bankası Kredi Ötelemeleri Hakkında

​Değerli Müşterilerimiz,

Korona virüs salgını nedeniyle yürüttüğümüz ekonomiye destek paketi kapsamında açık ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi taksit ödemelerinizi ve kredi kartı hesap özeti borçlarınızı 3 aya kadar öteleyebilirsiniz. Ek Hesap faiz tahsil gününüzü de aynı kapsamda 3 ay sonra olacak şekilde öteleyebilirsiniz.

Taksit ödemeli bireysel kredilerinizi ötelediğinizde, öteleme dönemi sonrası, ötelemeye konu dönem üzerinden kredinin faiz oranı ile taksitler yeniden hesaplanacak ve yeni ödeme planı oluşturulacaktır. Borçlarınızın ötelenmesi durumunda dilediğiniz zaman İşCep veya İnternet Şubesi’nde yer alan “Krediler -  Borç Ödeme” menüsünden borcunuzu ödeyebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi ve Taşıt kredisi için 3 ay öteleme halinde oluşan örnek geri ödeme planı

Konut kredisi için 3 ay öteleme halinde oluşan örnek geri ödeme planı

Kredi kartı hesap özeti borcu için 1/2/3 ay erteleme halinde oluşan örnek geri ödeme planı

Ek Hesap faiz tahsil tarihini ötelemeniz halinde, öteleme dönemindeki Ek Hesap kullanımları için faiz işlemeye devam edecektir. Bununla birlikte, faiz tahsilatı, 3 ay sonraya ötelenmiş olan faiz tahsil tarihinde yapılacaktır. Borçlarınızın ötelenmesi durumunda dilediğiniz zaman İşCep veya İnternet Şubesi’nde yer alan Ek Hesap – Borç Ödeme menüsünden ek hesap  borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Ek Hesap faiz tahsil tarihinin 3 ay ötelenmesi halinde oluşacak faiz borcu için

Öteleme taleplerinizi,

• İşCep içinde “Kampanyalar” sekmesinde veya
• isbank.com.tr İnternet Şubesi giriş kısmında

yer verilen öteleme tekliflerini kabul ederek iletebilirsiniz.

Kredi kartı hesap özetlerinizi de, İşCep, Maximum Mobil ve İnternet Şubesi’nden akdi faiz oranı üzerinden 3 aya kadar erteleyebilirsiniz. Erteleme işlemlerinizi, Türk Lirası Hesap Özetleriniz için hesap kesim tarihiniz ile son ödeme tarihiniz arasında gerçekleştirebilirsiniz.

24.03.2020

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Ceylan
Abdullah Ceylan - 4 yıl Önce

Kredi kartı borcu oteleme nasıl oluyor internetten

Ertan toy
Ertan toy - 2 yıl Önce

Kredi taksitlerimin 2ay ertelemek istiyorum

Erdal kantar
Erdal kantar - 4 yıl Önce

Kiredi erteleme 47 57