Aile Bakanlığı ek ders esaslarında değişiklik yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslarda değişiklik yapıldı. Hizmet içi eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri ile hizmet alanlara yönelik psiko-sosyal destek programı, beden eğitimi ve spor çalışmaları ile müsabaka, kamp, izcilik, müzik, halk oyunları ve güzel sanatlarla ilgili dallarda resmi görev bulunmayanlara ücretli ek ders görevi verilmesine dair düzenleme yürürlükten kalktı.

CUMHURBAŞKANI KARARI

Karar Sayısı: 9820

Ekli “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların yürürlüğe konulmasına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 89 uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN ESASLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR ESASLAR

MADDE 1- 16/3/2015 tarihli ve 2015/7446 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Esasların 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi ve üçüncü fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır.

Kamu Kurum ve Kuruluşları Personel Servis Hizmet Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı Kamu Kurum ve Kuruluşları Personel Servis Hizmet Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

MADDE 2- Bu Esaslar yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Esasları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı yürütür.