Tarım Bakanlığı 4 d li işçilerin maaşları TİS e göre ödenecek

tarım bakanlığı kadroya geçen 4 d li işçiler toplu sözleşme geçiş işlemleri yazısı , tarım bakanlığı 4 d işçilerin maaşlarını toplu sözleşmeden

Tarım Bakanlığı 4 d li işçilerin maaşları TİS e göre ödenecek

tarım bakanlığı kadroya geçen 4 d li işçiler toplu sözleşme geçiş işlemleri yazısı , tarım bakanlığı 4 d işçilerin maaşlarını toplu sözleşmeden ödeyecek.

Tarım Bakanlığı 4 d li işçilerin maaşları TİS e göre ödenecek

Tarım Bakanlığı toplu sözleşmeye geçecek işçiler için yazı yayımladı

Tarım ve orman bakanlığı personel genel müdürlüğünce yayımlanan yazı ile kadroya geçen 4 d li işçiler 01.11.2020 tarihi itibariyle toplu sözleşmedeki hükümlerden faydalanacak.

İlgili yazıda 4 d li işçilerin maaşlarının toplu sözleşmeye göre ödenmesi gerektiği yönündeki kısmı aşağıda yer almaktadır.

Bakanlığımızın üyesi bulunduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS ) ile Bakanlığımız bünyesinde yetkili olan Sendikalar (TARIM-İŞ/ÖZ ORMAN-İŞ) arasında imzalanan 01.03 2019-28.02 2021 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmelerinin gündelik ücret skalıısının V. Grubundu yer alan  taban  ücretlerine intibaklarının yapılması  taban ücreti üzerinde bulunanların ise aynı yevmiyelerinin ödenmesine devam edilmesi ile diğer mali ve sosyal hakların da sözleşme hükümleri gereğince ödenmesi, ayrıca yapılacak maaş hesaplamalarında Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünce uygulanmakta olan ve konuyla ilgili gerekli düzenlemelerin yapıldığı işçi personel maaş programının kullanılması hususlarında

GÜNCEL HABERLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2020, 17:37
YORUM EKLE