Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Mali Hizmetler Sınıfı Derneğinden davet

Kıymetli Meslektaşlarım;
Gönüllere, yüreklere, dostluklara dokunduk, Sevgiyi büyüttük, muhabbet köprüleri kurduk. Önce hayal kurduk, sonra perdesini "Düşler Sahnesi" olarak açtık. Umutsuzluktan sıyrılarak içimizdeki potansiyeli harekete geçirdik. Kendi kaderimizi birilerinin insiyatifine bırakmadan çalışmaya koyulduk.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personellerinin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 36. Maddesinde Tesis Edilen Sınıflar içerisine “XIII Mali Hizmetler Sınıfı”nın ihdas edilmesini sağlamak, özlük ve mali haklarıyla ilgili çalışmalarda bulunmak üzere, şimdiye kadar teşkilatımız içinde kurulan tüm STK’lar ile bir arada hareket ederek mücadele verecek olan “Mali Hizmetler Sınıfı Derneği”ni 06-150-021 Kütük Numarası ile 10.10.2022 tarihinde kurduk. Destekleriniz bizim için çok önemli.

Süreç içerisinde çağrımıza çok yoğun bir katılımla vermiş olduğunuz destekten ötürü şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Amacımız, mücadelemiz, hedefimiz; bir olmak, birlik olmak, birlikte olmak için verilen sosyal sorumluluk mesajıdır. Umuyorum ki manasına ve amacına ulaşabilmiş ve katkı koyabilmişizdir. Bu vesile ile bizlere büyük değer katan tüm meslektaşlarıma Yönetim Kurulum adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

Ve şunu unutmayalım: "BİZ" olursak güçlüyüz, "A'dan Z'ye BİZ için mücadele verirsek kazanırız!"

Geçmişin “miş” “muş” zaman kiplerine bağlı kalmadık ve de kalmayacağız. Düsturumuz; -İbn Arabi’nin :”kader gayrete aşıktır!” -Ali Semerkandi’nin:”niyet hayr, akıbet hayr” söylemi üzerinedir. “BİZ” gayretten sorumluyuz takdir Mevla’mın. O nedenle kimseye bir vaadimiz yok sadece ve sadece GAYRET SÖZÜMÜZ var. Bu bağlamda sizlerden ricam, ricamız ise taşrada lütfen ama lütfen üyelikler için gayretinizi daim kılın.

Üyelik için; 1- Üyelik Formunun eksiksiz bir şekilde doldurulup “MEŞRUTİYET MAH. SELANİK-CADDE DISKAPINO:48 --ŞÜKRAN APT. İÇKAPINO:8 ÇANKAYA/ANKARA” adresine iadeli taahhütlü posta ile göndermeniz, 2- www.türkiye.gov.tr adresinden sisteme e-imza ile girilip “Dernek Üyelik Başvurusu” sorgusu ile 06-150-021 kütük numarası ile Mali Hizmetler Sınıfı Derneği aratıldığında gelen form doldurularak da yerine getirilebilir.

Süreç içerisinde sağlamaya çalışacağımız ise Hacı Bektaş Veli’nin; Bir olalım, İri Olalım, Diri olalım ! sözü üzere gönüllerde birliği de sağlamak. Bunun için meslektaşlarımız tarafından diğer STK'lar ile de iletişim içerisinde olacağız. Unutmayalım ki hepimiz aynı geminin yolcusuyuz! Eğer ki süreç içerisinde bizler bir sürçü lisan edersek şimdiden af ola. İyi niyetimizden, gayretimizden hiçbir zaman şüphe ve endişe etmeyiniz. O nedenledir ki uyarılarınız ve de tavsiyelerinizi her daim bekleriz.

Saygılarımla…

Osman MALKOÇ

Mali Hizmetler Sınıfı Derneği Başkanı

YORUM EKLE