Ankara hekimevi adres telefon ulaşım ücret bilgileri

Sağlık bakanlığına bağlı ankara kurtuluşta bulunan ankara hekimevi ankara hekim konukevi ankara hekim misafirhanesine ait adres telefon ulaşım ve ücret

Ankara hekimevi adres telefon ulaşım ücret bilgileri

Sağlık bakanlığına bağlı ankara kurtuluşta bulunan ankara hekimevi ankara hekim konukevi ankara hekim misafirhanesine ait adres telefon ulaşım ve ücret bilgileri

Ankara hekimevi adres telefon ulaşım ücret bilgileri

Ankara hekimevi adres telefon ulaşım ücret bilgileri 

Sağlık bakanlığına bağlı ankara kurtuluşta bulunan ankara hekimevi ankara hekim konukevi ankara hekim misafirhanesine ait adres telefon ulaşım ve ücret bilgileri 

Ankara Hekimevi Adres :

Prof. Dr. Nusret Fişek Cad. No: 41 Kurtuluş - Sıhhıye / Ankara

Ankara Hekimevi  Telefon :

+90 312 435 78 34

Faks : +90 312 432 17 75

Ankara Hekimevi ücret 

Ankara hekimevine  ulaşım :

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminalinden (AŞTİ) ANKARAY kullanılarak kolej durağında inmek suretiyle kurtuluş parkı içinden yürüyerek (Vedat Dalokay nikah ve balo salonu karşısı) tesisimize ulaşabilirsiniz.

Ankara Esenboğa havaalanından BELKO otobüsleriyle Kızılay’a ulaştıktan sonra tesisimiz yürüme mesafesindedir.

TCDD Yüksek Hızlı Tren garından Sıhiye yönüne giden dolmuşlara binilerek tesisimize ulaşılabilmektedir.

Tesisimiz merkezi bir konumda bulunduğundan; Ankara’nın her yerinden Sıhhiye dolmuşlarına binilerek tek vasıtayla tesisimize ulaşılabilmektedir.

Ankara hekimevi hakkında bilgilendirme

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri genel Müdürlüğü Mali İşler Daire Başkanlığı Ankara Eğitim ve Dinlenme Tesisine (Hekimevi) hoş geldiniz.

Prof.Dr.Nusret Fişek Caddesi No:41 Kurtuluş/Sıhiye ANKARA adresimizde konaklama, restoran, eğitim, toplantı, seminer organizasyon hizmetleriyle konuklarımıza hizmet vermekteyiz.

Sağlık Bakanlığı Eskişehir yolu ana binamızda ise kafeterya, kuru temizleme, terzi, erkek kuaförü, lostra hizmetleriyle siz kıymetli personelimize ve konuklarımıza hizmet vermekteyiz.

  1. randevularınızı 0(312)4357834 - 0(312)4357934 numaralı telefonlarımızdan günün her saatinde 7/24 yaptırabilirsiniz. Rezervasyonlarınızı en erken bir ay önceden yaptırabilirsiniz. İçinde bulunulan ayda bir sonraki ay için rezervasyon kabul edilmektedir. Tesisimizde eğitim, seminer, toplantı olduğu günlerde oda/yatak doluluk oranı % 100 e ulaşabilmektedir. Tesisimizin dolu olduğu günler için rezervasyon kabulü yapılamamakta ancak rezervasyon iptali olduğunda talep sırasına göre müşterilerimize resepsiyon birimimizden geri dönüş yapılmaktadır. Rezervasyon yaptırırken kaç kişi kalacağınızı, kaç gün kalacağınızı, hangi tip oda talep ettiğinizi ve çocuklar için yaş bilgisini iletmeniz herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamanız açısından önem arz etmektedir. Rezervasyon en fazla 15 gün için yapılmakta olup daha uzun süreli konaklama talepleri tesisin doluluk oranını geçici görev, eğitim toplantı süreleri dikkate alınarak müsaitlik durumuna göre değerlendirilmektedir. Tesisimize konaklama için girişler 14:00 da başlamaktadır. Çıkış saati ise en geç 10:00 olarak belirlenmiştir. Erken gelen konuklarımıza oda temizliği bittiği takdirde odasına daha erken yerleşebilmesi için yardımcı olunabilmektedir. Müşterilerimiz için otoparkımız mevcut olup tesise giriş işlemlerinizin yapılmasıyla birlikte konaklama gün sayınızla sınırlı olmak üzere otopark giriş kartı düzenlenerek size teslim edilecektir. Tesise giriş işlemlerinde Sağlık Bakanlığı personel kimlik kartı / kamu görevlisi olduğunu belgeleyen kimlik kartı ve Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı sizden talep edilecektir. Kimlik bilgileri teyit edilmeden tesisimizden yararlanmanız mümkün değildir. Konaklama ücreti girişte peşin olarak tahsil edilmektedir. Tesis oda ücretlerine sabah kahvaltısı dahildir. Açık büfe kahvaltı hizmeti hafta içi 07.30-09.00 hafta sonu 07:30-10:00 saatleri arası giriş katta bulunan restoranda verilmektedir. Öğlen ve akşam yemekleri için ücretli alakart restoranımızdan yararlanabilirsiniz. Restaorant fiyatlarımız Tesisimizin tüm kapalı mekanlarında ilgili yasa gereği sigara içmek yasaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Tesisimizle ilgili memnuniyet, şikayet görüş ve önerileriniz için web sayfamızın iletişim bölümünde bulunan görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşın linkini kullanarak bizlere ilete bilirsiniz. Size en kısa sürede tesis yöneticilerimiz tarafından mail ya da belirttiğiniz telefon numarası üzerinden geribildirimde bulunulacaktır.

YORUM EKLE