Adalet Bakanlığı ankara misafirhane

adalet bakanlığı ankara eğitim merkezi misafirhanesi adres ve telefon bilgileri

Adalet Bakanlığı ankara misafirhane

adalet bakanlığı ankara eğitim merkezi misafirhanesi adres ve telefon bilgileri

Adalet Bakanlığı ankara misafirhane

Adalet Bakanlığı ankara misafirhane 

Adres

Ahlatlıbel Mahallesi 1859. cadde No:42 ÇANKAYA/ANKARA

Telefon

0312 489 18 15 - 489 18 14

FAKS 0312 489 18 13

Rezervasyon işlemlerinizi sadece haftaiçi mesai saatlerinde 0312 489 18 15-14 numaradan 102 tuşlayarak yapabilirsiniz.

Ankara Eğitim Merkezi Misafirhanesi, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü tarafından işletilmektedir. Ankara Eğitim Merkezi Misafirhanesi 2 yataklı 14 oda kapasitesiyle misafirlerimizin hizmetindedir.

Odalarımızda Wi-Fi hizmeti, 7/24 sıcak su, 106 ekran lcd tv, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, havlu-terlik, duş jeli-sabun bulunmaktadır.

Misafirhanemizde ütü odası, tv salonu, bilardo salonu, kantin, kitap okuma salonu ve ücretsiz otopark hizmeti bulunmaktadır. Misafirhanemizden, tüm kamu personeli ile Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışan veya emekli olan personel ile eşleri, çocukları, altsoy ve üstsoyları yararlanılabileceklerdir.

Misafirhanemizde kahvaltı ve yemek hizmeti verilmemektedir.

Misafirhanemizde 1 adet çoçuk oyun alanı ve sağlıklı yaşam alanı(Fitness salonu) bulunmaktadır.

Misafirhaneden ayrılış sırasında "Oda Giriş Kartı"nın teslimi zorunlu olup kaybedilmesi halinde bedeli ilgilisinden tahsil edilecektir. Oda boşaltma işleminin en geç gündüz saat 11'e kadar yapılması gerekmekte olup belirtilen saaten sonra odanın boşaltılması halinde, o güne yönelik ücretin tahsili gerekecektir.

1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanunu gereğince, konaklayanların kimlik bilgileri, kolluk kuvvetlerine anlık olarak bildirileceği için konaklama sırasında görevliye kurum kimliğiyle birlikte T.C. kimlik kartı, pasaport ya da sürücü belgesi gibi belgelerden birinin ibrazı zorunludur.

Misafirhaneye alkollü olarak gelinmesi ya da alkollü içecekelErin sokulması yasaktır. Misafirhanemiz odalarında ve kapalı alanlarında sigara içilmesi halinde 4207 sayılı Kanun gereğince işlem yapılacaktır.

Misafirhaneye gelecek olan misafirlerimizin 6136 nolu Ateşli Silahlar Kanununun 16.maddesinin          B bendi gereği ateşli silah ve delici aletler ile girmeleri yasak olup görevli memura çelik kasada muhafaza edilmek suretiyle teslim edebilirler.

YORUM EKLE