İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları

İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları İnfaz Koruma Yaş Şartı , kaç yaşına kadar  infaz koruma sınavına girilebilir ? İnfaz Koruma

İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları

İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları İnfaz Koruma Yaş Şartı , kaç yaşına kadar  infaz koruma sınavına girilebilir ? İnfaz Koruma memurluğunda erkek ve kadınlarda boy şartı varmı İnfaz koruma memurluğunda kilo boy oranı ne kadar olmalı 

İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları

İnfaz Koruma memuru yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları 

Adalet bakanlığına bağlı ceza infaz kurumlarında çalışan infaz koruma memurlarının alımında aranan yaş, kilo, boy ve kpss puan şartları infaz koruma memuru olmak isteyenlerde merak konusu olmaktadır.. İnfaz koruma memuru olmak için En az lise veya dengi okul mezunu olmak şartı vardır.

İnfaz Koruma Yaş Şartı , kaç yaşına kadar  infaz koruma sınavına girilebilir ?


İnfaz Koruma  koruma memuru olmak isteyenler Yapılacak sınavın son başvuru tarihi  itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak, merkezî sınavın  yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak, şartını sağlamaları gerekir.

İnfaz Koruma memurluğunda erkek ve kadınlarda boy şartı varmı


İnfaz Koruma memurluğunda  Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm.’den kısa boylu olmamak, şartı vardır.

İnfaz koruma memurluğunda kilo boy oranı ne kadar olmalı 


İnfaz Koruma memurluğund   Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83’ten fazla, 70-17=53’ten az olmaması gerekmektedir.)

İnfaz Koruma memurluğunda KPSS şartı varmıdır?

İnfaz Koruma memurluğunda kpss den 70 puan alma şartı vardır.

YORUM EKLE