Öğretmenlerin DYK kurslarında verebileceği ders saat ne kadar?

Öğretmenlerin DYK kurslarında verebileceği ders saat ne kadar? Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Öğretmenler kurslarda bir

Öğretmenlerin DYK kurslarında verebileceği ders saat ne kadar?

Öğretmenlerin DYK kurslarında verebileceği ders saat ne kadar? Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Öğretmenler kurslarda bir haftada toplam kaç saate kadar derse girebilecektir?

Öğretmenlerin DYK kurslarında verebileceği ders saat ne kadar?

Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Öğretmenler kurslarda bir haftada toplam kaç saate kadar derse girebilecektir?

MEB de çalışan öğretmenlerin  verilecek olan DYK Kursları , okul veya kurum müdürlüğü tarafından e-Kurs Modülü üzerinden teklif edilir ve il/ilçe millî eğitim müdürlüğünün onayı ile açılır. Bu şekilde açılacak olan DYK kurslarında kurs verecek olan öğretmenlerde verilecek olan ek ders ücretlerinde aşağıda yer alan açıklamaya göre kurs ücreti ödenmesi gerekmektedir.

Öğretmenler okulda girdiği dersler dâhil haftada toplam 40 saate kadar ders verebilecektir. Örneğin bir öğretmen okulda haftada 21 saat derse giriyorsa 19 saate kadar, okulda haftada 30 saat derse giriyorsa 10 saate kadar derse girebilecektir.

YORUM EKLE