Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden:

SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUN 4/B) ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesinde (giderleri Özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır,

BİRİMİ: ÜNİVERSİTE HASTANESİ

NİTELİK

KODU

UNVAN

ADEDİ

ARANILAN NİTELİKLER

HMOl

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mczıınu olmak. Üniversite Hastanelerinin Nöroloji-Nöroşirurji servislerinde 6 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak, KVC, Genel, Koroner, Yeni doğan Yoğun Bakım Hemşireliği ile İlk Yardım, İşyeri, Pediatri, Genel Ccrralıi, Ameliyathane Hemşireliği serLilikalarına sahip olmak.

HJY102

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezumı olmak. Üniversite Hastanelerinin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dermatoloji, Genel Dahiliye, İmmünoloji, Romatoloji, Enfeksiyon, Gastroentroloji ve Hematoloji KİT servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği, Yangın. Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

HMÖ3

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Onkoloji servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. îş Sağlığı ve Güvenliği, Yangın, Yangın Söndünnc Yöntemi ve Deprem belgelerine salıip olmak.

HM04

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kunımlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin İmmünoloji, Romatoloji, Enfeksiyon ve Gastroentroloji servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. İlaç Uygulamalarında Temel Yaklaşımlar, Yangın, Yangın Söııdümıe Yöntemi ve Deprem belgelerine salıip olmak.

HM05

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Acil Yoğun Bakun ünitelerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği, Yoğun Bakımlar Tahliyesi, Yangın, Yangın Söndtinne Yöntemi, Deprem, Hasta ve Çalışan Güvenliği, Yoğun Bakım Hemşireliği belgelerine sahip olmak.

HMÖ6

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Hastanelerin Koroner Yoğun Bakım, Anjiyo, Kardiyoloji, KVC Yoğun Bakım servislerinde 10 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. Yoğun Bakım Hemşireliği ve İlk Yardım Eğiüm sertifıkalanna sahip olmak.

HM07

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin KBB, Göz, PRC servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak.

HM08

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Acil, Genel Ccrralıi Yoğun Bakım ve Dahiliye Yoğun Bakını ünitelerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak, İlk Yardım Eğitim sertifikasına, Yoğuıı Bakımlar Tahliyesi, Yangın ve Yangın Söndürme belgelerine sahip olmak.

HM09

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezumı olmak. Üniversite Hastanelerinin Yeni doğan Yoğun Bakım ünitesinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. Neonatal Rcsiisitasyon, Yeni doğan Yoğun Bakını Hemşireliği, Yangın, Yangın Söııdümıe Yöntemi ve Deprem, Emzirme Danışmanlığı ve Yoğuıı Bakımlar Tahliyesi belgelerine sahip olmak.

HM 10

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Ortopedi ve Travmatoloji servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

HM11

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Genel Yoğun Bakım ve Çocuk Yoğun Bakım ünitelerinde de çalışmış olmak şartıyla 5 yıl mesleki deneyime salıip olmak. Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı, Hasıa ve Çalışan Güvenliği belgelerine sahip olmak.

HM12

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuruıııları Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Nöroloji Yoğun Bakım ünitelerinde çalışmış olmak şartıyla 5 yıl mesleki deneyime salıip olmak. Hasla İlişkileri ve Stres Yönetimi, Hijyen ve Sanitasyon, Nörolojik Yoğun Bakını, Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

HM13

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Anesteziyoloji ve Reanimasyon Yoğun Bakım ve KVC Yatan Hasta Servislerinde çalışmış olmak şartıyla 5 yıl mesleki deneyime sahip olmak. Hasta Bakımı, Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi, Hijyen ve Sanitasyon, Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

HM 14

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Beyin Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

HM 15

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Çocıık Yoğun Bakım ve Genel Yoğun Bakım ünitelerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları belgesine sahip olmak.

HM 16

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Nöroloji Yoğun Bakım ünitesinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi, Deprem, İlaç Uygulamalarında Temel Yaklaşımlar, Hasta ve Çalışan Güvenliği vc Nörolojik Yoğun Bakım belgelerine sahip olmak.

HM 17

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Genel Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Kalbin Elektriksel Aktivitesi ve Yara Takibi sertifikalarına sahip olmak.

HM18

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Koroner, Genel, Anestezi, Çocıık, Nöroloji, Kalp Damar, Acil Yoğun Bakım üniteleri ile Dermatoloji ve Genel Dahiliye servislerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak.

HM19

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Genel Cerrahi, Koroner, Anesteziyoloji vc Reanimasyon Yoğuıı Bakım ünitelerinde 5 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Engelli Bakımı, Hijyen vc Sanitasyon, Hasla İlişkileri ve Stres Yönetimi, Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi vc Deprem belgelerine sahip olmak.

HM20

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak, Hastanelerin 3. Düzey Yeni doğan Yoğun Bakım ünitesi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum servisinde toplamda 6 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Neonatal Resüsitasyon ve Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı belgelerine salıip olmak.

HM21

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Hastanelerin Ameliyathane Servisinde 1 Yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Hemiplejik Hastalarda Donıık Omuz, Anestezi ve Reanimasyon, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, Organ Nakli Hemşireliği, Spesifik Alan Eğilim Hemşireliği, Hemşirelikle Araştınna, Kalbin Elektriksel Aktivitesi, Kalbin Yapısı, Klinik Eğilimde Koçluk Modeli ve Klinik Eğitimde Gösterim Becerisi 'Demonstrasyon' sertifikalarına sahip olmak.

HM22

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümti mezıınu olmak. Olumlu Eğitim Atmosferi, İş Yeri Hemşireliği, Yeni Doğan Yoğun Bakını Hemşireliği, Genel Cerrahi Hemşireliği, Onkoloji Hemşireliği, Kemoterapi Hemşireliği, Tıbbi Terminoloji, Enfeksiyondan Korunma, Engelli Bakım Uzmanlığı ve NLP Teknikleri sertifikalarına sahip olmak.

HM23

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik böliimü mezunu olmak. Mesleki deneyime sahip olmak. Tıbbi Uygulama Hatalarında Temel Bilirkişilik, Doğuma Hazırlık ve Bebek Bakımı, Sağlık Hukukunda Tıbbi ve İlaç Salılcciliği, Tıbbi Uygulama Halalarında Yardımcı Sağlık Personelinin Yeri ve Klinik Risk Yönetimi belgelerine sahip olmak.

HM24

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Hastanelerin Ameliyathane Servisinde 3 Yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak.

HM25

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. 1 Yıl mesleki deneyime sahip olmak. İlk Yardım, Klinik Eğitimde Gösterim Becerisi "Demonstrasyoo", Klinik Eğitimde Etkili Sunum Becerileri, Afet Hemşireliği, Eğitim Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği. Yara Takibi ve EKG Okuma sertifikalarına sahip olmak.

HM26

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Anestezi ve Reanimasyon Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği, KVC Yoğuıı Bakını Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, Onkoloji Hemşireliği, Kcıııoierapi Hemşireliği, Kök Hücre Nakli Hemşireliği ve Organ Nakli Hemşireliği sertifikalarına sahip olmak.

HM27

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Obezite ve Geııel Cerrahi Bölümlerinde çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Sterilizasyon ve Dczcnfcksiyon, İş Yeri Hemşireliği, İlk Yardım, Pediatri Hemşireliği, Koroner Yoğuıı Bakım Hemşireliği, Ycnidoğan Yoğıın Bakım Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, Genel Cerrahi Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği ve KVC Yoğuıı Bakım Hemşireliği sertifikalarına sahip olmak.

HM28

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Mesleki deneyime salıip olmak. Yara Türleri, Kalbin Yapısı, EKG okuma, Kalbin Elektriksel Aktivitesi, Yara Bakımı ve Tedavi Yöntemleri, Yara Takibi, Ameliyathane Hemşireliği, Genel Cerrahi Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği ve KVC Yoğun Bakını Hemşireliği scrtifikalanna sahip olmak.

HM29

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Genel Cerrahi Servisinde 1 yıl çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Temel İlk Yardım, Pandemi ve COVİD-19 Sorumlusu, Tıbbı Terminoloji, Tıbbi Uygulama Hatalarında Yardımcı Sağlık Personelinin Yeri ve Tıbbi Uygulama Hatası-Komplikasyon Ayrımının Yapılması belgelerine sahip olmak.

HM30

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Mesleki deneyime sahip olmak. Meslek Hastalıkları ve İş Kazalarından Koruımıa ve Sağlık Yönetimi belgelerine sahip olmak.

HM31

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. KVC Servisinde çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. Hijyen ve Sanitasyon, Hasta Kabul Sekreterliği, Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi, Hasta ve Yaşlı Bakımı, COVID-19 Korunma ve Hijyen Eğitimi, Tıbbi Malzeme Yönetimi Eğitimi, Sağlık Kurulularında Kaynak Otomasyon Yönetimi Eğitimi, Hasta Taburcııluk Süreci ve Çeşitleri Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

HM32

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Genel Cerrahi Hemşireliği, Genel Yoğuıı Bakım Hemşireliği, KVC Yoğuıı Bakım Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği, Yenidoğaıı Yoğun Bakım Hemşireliği, Pediatri Hemşireliği, Diyaliz Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği, İlk Yardım, Acil Serviste ve Sahada Hasta Yönetimi, Kemoterapi Hemşireliği ve Organ Nakli Hemşireliği sertifikalanııa sahip olmak.

HM33

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği, Hemşirelikte Araştırma, Görme Engelliler, Bedensel ve Sürcğcıı Hastalıklar, NLP Teknikleri, Eğitim Planlama Organizasyon ve Eğitim Etkinliği, Eğitim Hemşireliği Yetkinlik Alanları, Oryantasyon Eğitimi Planlama ve İçerik Belirleme ve Spesifik Alan Eğitim Hemşireliği sertifikalarına salıip olmak.

HM34

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Kök Hücre Nakli Hemşireliği, Organ Nakli Hemşireliği, Afet Hemşireliği, Keınoterapi Hemşireliği, Anestezi vc Reanimasyon, Onkoloji Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği, Pediatri Hemşireliği, İlk Yardım, Ameliyathane Hemşireliği, Genel Cerrahi Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, Koroner Hemşireliği, Yenidoğaıı Yoğun Bakım Hemşireliği vc KVC Yoğuıı Bakım Hemşireliği serıifıkasuıa salıip olmak.

HM35

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. KVC Yoğun Bakım Semsinde çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Tıbbi Terminoloji Eğitimi, Hasta Hakları Eğitimi, Anatomi ve Fizyoloji Eğitimi sertifikalarına sahip olmak. İlk Yardımcı Kimlik Kartma salıip olmak.

HM36

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuramları Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Genel Yoğun Bakını. Yenidoğaıı Yoğun Bakım, Yetişkin Yoğun Bakını vc Acil Servisle çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Hijyen ve Sanitasyon, Yaşlı Bakını ve Engelli Bakım sertifikalarına sahip olmak.

HM37

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Mesleki deneyime sahip olmak. Pandemi ve COVİD-19 Sorumlusu ve Sağlık Hizmetleri Personel Yönelimi sertifikalarına salıip olmak.

HM38

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Genel Yoğuıı Bakım Hemşiresi olarak da çalışmış olmak şartıyla 6 yıl mesleki deneyime sahip olmak. Hasta Haklan ve Güvenliği, Vaka Yönetim Hemşireliği, İlaç Bilgisi ve Güvenli İlaç Kullanımı ve Sağlık KurumJannda Meslek Etiği sertifikalarına sahip olmak.

HM39

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Acilde de çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Anne Sütü vc Emzirme Danışmanlığı ile Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğiümi belgelerine, Organ Nakli Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği, Kök Hücre Nakli Hemşireliği, Anestezi ve Reanimasyon, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, Onkoloji Hemşireliği ve Kemoterapi Hemşireliği sertifikalarına sahip olmak.

HM40

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. İşaret Dili, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, İlk Yardım, NLP Teknikleri, İş Sağlığı vc Güvenliği, Görme Engelliler, Çocuk Ruh Sağlığı ve Bedensel ve Süreğen Hastalıklar sertifikalarına sahip olmak.

HM41

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Yoğun Bakım ve Enfeksiyon Hemşiresi olarak da çalışmış olmak şartıyla 1 yıl mesleki deneyime sahip olmak. Stresle Başa Çıkma, Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi. Kamuda Elik, Afeı Psikolojisi, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri ve İlk Yardım sertifikalarına sahip olmak.

HM42

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Anestezi vc Reanimasyon Yoğuıı Bakım ve Genel Yoğun Bakımda da çalışmış olmak şartıyla 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak. Pandemi ve COVİD-19 Sonımlusu, Temel İlk Yardım, Hasta vc Çalışan Güvenliği belgelerine sahip olmak.

HM 43

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuramları Hemşirelik böliimü mezunu olmak. Genel Yoğun Bakım Hemşiresi olarak çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime salıip olmak. Sağlık Kuramları Maliyet Yönetimi, Sağlık Kuramlarında Kalite Yönetimi, Sağlık Kuramlarında Meslek Etiği, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Anatomi vc Fizyoloji Eğitimi sertifikalama sahip olmak.

HM44

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Yoğun Bakımda çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği ve CPR Eğilimi belgelerine sahip olmak.

HM45

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Hastanelerin Yoğun Bakım ünitelerinde de çalışmış olmak şartıyla toplamda 2 yıl deneyimli olmak. Hasta ve Yaşlı Bakımı, İlk Yardım, Tıbbi Sekreterlik ve Aromaterapi Masajı sertifikalarına sahip olmak.

HM46

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuramları Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Enfeksiyon Hastalıkları biriminde çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Ameliyathane Hemşireliği, KVC Yoğun Bakım Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği, EKG Okuma, Kalbin Yapısı, Kalbin Elektriksel Aktivitesi, Yara Takibi. Yara Bakımı ve Tedavi Yöntemleri sertifikalarına sahip olmak.

HM47

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuruııüan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Mesleki deneyime salıip olmak. Acil Sağlık Sistemi, Teınel Sağlık Uygulamaları, Enfeksiyondan Korunma, İlk Yardım vc Hijyen Sanitasyon sertifikalanna salıip olmak.

HM48

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Temek ilk Yardım, Tıbbi Terminoloji, Hasta Haklan, Doğuma Hazırlık Eğitimi, Pandenıi vc COVİD-19 Sorumlusu sertifikalarına sahip olmak.

HM49

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuramları Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Yoğun Bakım ve Genel Cerrahi Servislerinde çalışmış olmak şartıyla mesleki deneyime sahip olmak. Anatomi vc Fizyoloji Eğitimi, Pandcmi vc COVİD-19 Sonımlusu Eğitimi, Yeni doğan Yoğun Bakım Hemşireliği, İlk Yardım, KVC Yoğun Bakım Hemşireliği, Koroner Yoğun Bakım Hemşireliği, İş Yeri Hemşireliği, Pediatri Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği, Genel Yoğun Bakım Hemşireliği vc Geııcl Cerrahi Hemşireliği sertifikalanna sahip olmak.

HMSO

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Ycııi doğan Yoğun Bakım, KVC Yoğun Bakım, İş Yeri, Pediatri, Ameliyathane, Genel Yoğun Bakım, Genel Cerrahi, Afet, Eğitim, Organ Nakli, Kök Hücre Nakli. Kemoterapi, Onkoloji Hemşireliği sertifikalanna sahip olmak. İlk Yardımcı Kimlik Kartına sahip olmak,

HM51

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kuruııüan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. Hasla ilişkileri ve Slres Yönetimi, COVİD-19 Korunma ve Hijyen Eğitimi, Anatomi ve Fizyoloji Eğitimi, Tıbbi Sekreterlik, Hijyen vc Sanitasyon, Hasta Kabul Sekreterliği, Hasla vc Yaşlı Bakımı sertifikalarına sahip olmak. İlk Yardım Eğilmeni Yetki Belgesine sahip olmak.

HM52

HEMŞİRE

1

Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü Lisans mezunu olmak. EKG Okuma, Kalbin Elektriksel Aktivitesi, Yara Türleri, Yara Bakımı ve Tedavi Yöntemleri, Kalbin Yapısı, Kök Hücre Nakli Hemşireliği, Organ Nakli Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği, Kemoterapi Hemşireliği ve Pediatri Hemşireliği sertifikalanna sahip olmak.

HM53

HEMŞİRE

I

Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü Lisans mezunu olmak, ilk Yardım, Anne ve Çocıık Sağlığı, Stres Yönetimi, NLP Teknikleri, Yaşam Koçluğu ve Hasta ve Yaşlı Hizmetleri sertifikalarına sahip olmak.

HM54

HEMŞİRE

1

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak. 1 yıl mesleki deneyime sahip olmak.

HM55

HEMŞİRE

3

Ortaöğretim Kurumlan Hemşirelik bölümü mezunu olmak.

HM56

HEMŞİRE

3

Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik bölümü Lisans mezunu olmak.

STOl

SAĞLIK

TEKNİKERİ

1

ilk ve Acil Yardım On lisans Mezunu olmak. Hastanelerin Ortopedi, Üroloji, Genel Cerrahi ve KBB servislerinde de çalışmış olmak şartıyla toplamda 5 yıl deneyimli olmak. Covid-19 Vakalarında Resüsitasyoıı, Yara Türleri, Oryantasyon Eğitimi Planlama ve İçerik Belirleme, Eğitim Hemşireliği Yetkinlik Alanları, Yara bakımı ve Tedavi Yöntemleri, Hemiplejik Hastalarda Donuk Omuz, Organ Nakli Hemşireliği, Afet Hemşireliği ve Klinik Eğitimde Koçluk modeli sertifikalarına sahip olmak.

ST02

SAĞLIK

TEKNİKERİ

1

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri On lisans mezunu olmak. Hastanelerde toplamda 1 yıl deneyimli olmak. Hijyen ve Sanitasyon, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi, Koronavirüs Hakkında Temel Bilgilendirme Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Radyasyondan Korunma Eğilimi sertifikalarına salıip olmak.

ST03

SAĞLIK

TEKNİKERİ

1

İlk ve Acil Yardım Ön lisans Me/uııu olmak. Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi, Temel İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Eğitimcinin Eğitimi. Hastalıklardan Korunma ve Pandemi Yönetimi, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

DSHOl

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Ortaöğretim Kurumlan Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Acil servis, Dermatoloji, Genel Dahiliye servislerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 5 yıl deneyimli olmak. İleri Kardiyak Yaşam Desteği, İlaç Uygulamalarında Temel Yaklaşımlar, Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

DSH02

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Ortaöğretim Kurumlan Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Genel Ccrralıi Yoğun Bakım, Genel Cerrahi ve Acil servislerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 5 yıl deneyimli olmak. Yoğun Bakımlar Tahliyesi belgesine salıip olmak.

DSH03

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Ortaöğretim Kurumlan Acil Tıp Teknisyenliği bölümü mezunu olmak. Hastanelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dermatoloji, Genel Dahiliye ve Ameliyathane servislerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 5 yıl deneyimli olmak. Erişkin İleri Yaşam Desteği belgesine sahip olmak.

DSH04

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

İlk ve Acil Yardım Ön lisans mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Acil Servis, Ambulans Hizmetleri ve Triyaj birimlerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 6 yıl deneyimli olmak. Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

DSH05

DİĞER SAĞLTK PERSONELİ

1

İlk ve Acil Yardım Ön lisans mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Genel Yoğum Bakım ve Genel Cerrahi Yoğun Bakım ünitelerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 6 yıl deneyimli olmak. Hasla ve Çalışan Güvenliği, Yoğun Bakımlar Tahliyesi ve İş Sağlığı ve Güvenliği belgelerine sahip olmak.

DSH06

DİĞER SAĞLTK PERSONELİ

1

İlk ve Acil Yardım Ön lisans mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cenahi servislerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 7 yıl deneyimli olmak.

DSH07

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Ön lisans mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Radyoloji biriminde çalışmış olmak şartıyla toplamda 6 yıl deneyimli olmak. Bilgisayarlı Tomografi cihazı kullanıcı sertifikasına sahip olmak.

DSII08

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Ön lisans mezunu olmak. 5 yıl mesleki deneyime sahip olmak. Radyoteknoloji Eğilimi, MR Ünitesinde Güvenlik ve Emniyet, Tanı sal Radyolojide Radyasyondan Korunma. Genel Radyoloji, Radyolojide İş Güvenliği belgelerine sahip olmak.

DSH09

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Tıbbi Laboratuvar Ön lisans ınczunıı olmak. Üniversite Hastanelerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 6 yıl deneyimli olmak. İdrar Cihazları Kulhımm, Teknik Servis, Aplikasyon ve Bakım, Kangazı Anali/ör Sistemi, Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgelerine sahip olmak.

DSH10

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Tıbbi Laboratuvar Ön lisans mezunu olmak. Üniversite Hastanelerinin Mikrobiyoloji vc Kan Alına birimlerinde çalışmış olmak şartıyla toplamda 6 yıl deneyimli olmak. Alanı ile ilgili en az beş farklı cihaz kullanım belgesine ve Yangın, Yangın Söndürme Yöntemi ve Deprem belgesine sahip olmak.

DSH1I

DİĞER SAĞLIK PERSONELİ

1

Ortaöğretim Kurumlan Sağlık Balanı Teknisyenliği bölümü mezunu olmak. Hasta İlişkileri ve Stres Yönetimi, COVİD-19 Korunma ve Hijyen Eğilimi, Anatomi ve Fizyoloji Eğitimi. Tıbbi Sekreterlik, Hijyen vc Sanitasyon, Hasta Kabul Sekreterliği, Hasta ve Yaşlı Bakıuıı sertifikalarına salıip olmak.

NOT: * Adaylar ilan edilen pozisyonların sadece birine başvuru yapabileceklerdir. Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olııp, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesih edilecektir.

I-GENEL ŞARTLAR:

Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2018 KPSS (B) Grııbu sınavlarından Lisans mezunlan için KPSSP3, Ön lisans mezunlan için KPSSP93, Lise mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.

Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruıımndaıı emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

657 sayılı Devlet Memurları Kamuıuıı 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurulularınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu karart ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kuruluların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ:

Adaylar başvurularını www.adu.edu.tr web adresinde bulunan Başvuru Formunu lam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikle ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü Zemin Katta bulunan 4/B Başvuru Ofisine (Kepez/AYDIN) şalisen başvurmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek olup, noter vekaleti ile yapılacak başvurular ise kabul edilecektir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

İstenen Belgeler;

Başvuru Formu fwww.adu.edu.tr adresinden temin edilecektir.)

2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

Öğrenim Belgesi

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

1 Adet Resim

Başvuracak adayların aranılan niteliklerde belirtilen şartlan ve çalışma sürelerini; çalışmış oldukları kurumun antetli kağıdı ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, Başmüdürlük veya Başhekimlik tarafından ıslak imza vc kaşe ile onaylanmış yazı vc Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca istenen sertifika/belgelerin üzerinde tarih olması ya da ekinde tarihi belirten ayrı bir yazı ile belgelendirilmesi zorunludur. İlan başvuru süresi içinde alınan sertifika/belgeler geçerli kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvunıları geçersiz sayılacaktır. Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın KPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunanlar başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) gün içerisinde www.adu.cdu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Pozisyonun iki katına kadar yedek belirlenecektir. Asıl kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırası ile çağnlacakıır.

Atanmaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak sureliyle Üniversitemiz Hastanesi Başmüdürlüğü’ııe şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslimine müteakip atama yapılır, atamanın adaylara yazılı olarak bildirilmesinden İtibaren 15 gün içtııde aday görevine başlamak zorundadır. Bıı süre İçerisinde göreve başlamayanlar haklarını kaybederler.

 

YORUM EKLE