Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir?

Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir? aştiden ankara güvercinlik jandarmaya nasıl gidilir, kızılaydan ankara gücercinlik jandarmaya nasıl

Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir?

Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir? aştiden ankara güvercinlik jandarmaya nasıl gidilir, kızılaydan ankara gücercinlik jandarmaya nasıl gidilir,

Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına  Nasıl Gidilir?

Ankara Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir?

Jandarmada uzman çavuş sözleşmeli er ,astsubaylık ve diğer sınavlara girecek olan adayların sınavları Ankara da Jandarma Lojistik Komutanlığında yapılmaktadır. Türkiyenin her yerinden bu sınavlara katılmak için gelen adayların en çok merak ettiği  konuların başında bu komutanlığa nasıl gidileceği hususu yer almaktadır.Bu sınavlara katılacak olan adayların ilgili yere nasıl gidebileceğini aAkara nın çeşitli semtlerine göre anlatmaya çalıştık.

Jandarma Lojistik Komutanlığının Adresi

Şehit Orgeneral Eşref BİTLİS Kışlası Batıkent/Yenimahalle/ANKARA
TEL: (0312) 510 5555

c. Resmi İnternet Adresleri:
(1) Jandarma Genel Komutanlığı: www.jandarma.gov.tr
(2) Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı: www.jsga.edu.tr

Ankara Ulus'dan Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir

 Bu bölgeden, İstanbul yolundan seyir eden Ulus-Sincan-Fatih hattında çalışan minibüsler, belediye ve özel halk otobüsleri ile gelinebilir. Minibüslerin ilk kalkış durağı Ulus dolmuş duraklarıdır. Minibüsler buradan hareketle, belediye ve özel halk otobüsleri ise Gençlik Parkı önünden geçerek, İstanbul Yolu güzergâhını takip edip Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı önünden geçmektedir.

Ankara Sıhhıye'den Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir

d. Sıhhıye : Bu bölgeden, İstanbul yolundan seyir eden Ulus-Sincan-Fatih hattında çalışan minibüsler ile gelinebilir. Minibüslerin ilk kalkış durağı Sıhhıye-Yenişehir Hastane Köprüsünün altında bulunan Sincan dolmuş duraklarıdır. Minibüsler; buradan hareketle Sıhhıye Köprüsünün üzerinden geçerek Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı önünden geçmektedir. Ayrıca, Ankara Adliyesi önünden geçen ve İstanbul yolundan seyir eden Ulus-Sincan Fatih hattında çalışan belediye ve özel halk otobüsleri ile de gelinebilir. Otobüslerin ilk kalkış durağı Ankara Adliyesi önünde bulunan otobüs duraklarıdır. Otobüsler buradan hareketle Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı önünden geçmektedir.

Ankara Kızılay dan  Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir

 Bu bölgeden, İstanbul yolundan seyir eden Kızılay-Sincan-Fatih hattında çalışan belediye ve özel halk otobüsleri ile gelinebilir. Otobüslerin ilk kalkış durağı Meşrutiyet caddesi üzerinde bulunan otobüs duraklarıdır.Kızılayda meşrutiyet caddesini kime sorsanız gösterirler.Meşrutiyet caddesi kocatepe camii önünden sıhhıye köprüsüne  inen caddedir. Otobüsler buradan hareketle, Eskişehir yolu üzerinden, İstanbul Yolu güzergâhını geçerek Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı önünden geçmektedir.Eğer ilgili yerleri bulamaz iseniz kızılayın her yerinden sıhhıye köprüsüne 5 dk yürüyerek Ankara adliyesine ulaşır ve adliye önünden otobüslere binebilirsiniz.

Ankara AŞTİ den   Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir

 İl dışından sınavlara katılmak üzere Ankara‟ya gelen adaylar AŞTİ de indikten sonra Güney yönünde ilerleyerek, Eskişehir Yolu üzerindeki ARMADA alışveriş merkezinin önünde bulunan otobüs duraklarından geçen Kızılay-Sincan-Fatih hattında çalışan belediye ve özel halk otobüsleri ile gelebilir. Aşti ile ARMADA alışveriş merkezi arası yürüyerek 5-10 dk mesafededir.Armada alışveriş merkezi önünden kalkan  Otobüsler buradan hareketle, Eskişehir yolu üzerinden, İstanbul Yolu güzergâhını geçerek Güvercinlik Jandarma Lojistik Komutanlığı önünden geçmektedir.Armada alışveriş merkezi önünde halktan veya otobüs şöforlerinden de yardım alınabilir.

Ankara Esenboğa Havalimanın dan Jandarma Lojistik Komutanlığına Nasıl Gidilir

Ankara Esenboğa hava limanından jandarma lojistik komutanlığına direk araç işlememektedir.Ankara ya  havayolu ile gelecek olan adaylar havalimanından kalkan servislerle kızılay, ulusa veya aşti ye  gelerek buralardan yukarıda anlatmış olduğumuz şekilde lojistik komutanlığına geçiş yapabilirler.Havayolu ile gelenler için en kısa yol havaş ile aşti ye gelerek buradan armada alışveriş merkezi önünden otobüsle komutanlığa gitmeleridir.

DİKKAT! Adaylar Jandarma Lojistik Komutanlığına; sadece İstanbul Yolu üzerinde
bulunan Şehit Orgeneral Eşref BİTLİS Kışlası 1 Numaralı Nizamiyesinden içeri alınacaktır.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2020, 23:12
YORUM EKLE