Akbank tüketici kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

Akbank Korona virüs salgını nedeniyle akbanktan kredi kullanan kişilerin tüketici kredisi konut kredisi ve taşıt kredilerini telefon bankacılığı ve online

Akbank tüketici kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

Akbank Korona virüs salgını nedeniyle akbanktan kredi kullanan kişilerin tüketici kredisi konut kredisi ve taşıt kredilerini telefon bankacılığı ve online olarak erteleme yapılacağını açıkladı

Akbank tüketici kredi erteleme öteleme işlemleri nasıl yapılır

Akbank tüketici kredi erteleme işlemleri nasıl yapılır 

Koronavirüs salgını nedeniyle bankalarca verilen kredilerde faiz farkı ödenerek kredilerin ertelenmesi imkanı tanınmıştır. Akbanktan kredi kullanan kişilerin kredilerini ertelemek için yapması gerekenlere aşağıda yer verilmiştir.

Değerli Müşterilerimiz,

Korona virüs salgınının etkileri nedeni ile müşterilerimizin tüketici ve ticari kredilerinin 30 Nisan 2020'ye kadar olan anapara, faiz veya taksit ödemeleri, talep edilmesi halinde, mevcut faiz koşulları ile  erteleme faizi alınarak, kredi kartı borçları ise  alışveriş faizi alınarak 30 Haziran 2020 tarihine kadar ötelenebilecektir.

30 Nisan'a kadar kesilecek kart ekstreleri alışveriş faizi ile ertelenecek olup, varsa kartın otomatik ödeme talimatı bu süre için iptal olacaktır. 30 Nisan sonrası kesilecek ekstreler mevcut koşullar ile devam edecektir.

Bireysel kredi taksitlerinizi ertelediğinizde, Mart ve Nisan ayında gelecek olan taksitleriniz, taksit günü değişmeden Haziran ayına ötelenecektir.

Ertelemeden doğan faiz oranı, kullanmış olduğunuzu kredinin faiz oranı ile erteleme gün sayısı üzerinden hesaplanarak, Haziran ayında oluşacak ilk taksite eklenecektir.

Artı Para ekstre borcunuzu ertelemeniz halinde, erteleme dönemindeki Artı Para kullanımları için faiz işlemeye devam edecektir. Bununla birlikte, faiz tahsilatı, 3 ay sonraya ötelenmiş olan faiz tahsil tarihinde yapılacaktır. Artı Para limitinizde boşluk olması durumunda, limitinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Erteleme taleplerinizi 444 25 25 Müşteri İlişkileri Merkezi’nden veya aşağıdaki forma tıklayarak iletebilirsiniz.

Erteleme talebinizi ilettikten sonra, erteleme talebiniz işleme alınacaktır. Talebinizin tamamlaması birkaç gün sürebilir.

Talebiniz tamamlandıktan sonra sms ile bilgilendirileceksiniz. Yeni kredi ödeme planınız e-posta adresinize iletilecektir.

Ayrıca, yeni oluşacak kredi ödeme planınızı Akbank Mobil ve İnternet üzerinden de görüntüleyebilirsiniz. 

Hemen Ödemelerini Ertele

VAKIFBANK TÜKETİCİ KREDİ ERTELEME İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 

İŞ BANKASI KREDİ ERTELEME ÖTELEME İŞLEMLERİ  HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI  TÜKETİCİ KREDİ ERTELEME İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 
 

KREDİ ÖTELEMEDE ERTELEMEDE NE KADAR FAİZ ÖDEMESİ OLUR ÖRNEK HESAPLAMA İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 13:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüsamettin
Hüsamettin - 4 yıl Önce

Erteleme yapamıyorum