8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı?

8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı? Milli Eğitim Bakanlığınca yüz yüze eğitimin devamına karar verilen sınıf seviyeleri ile destekleme ve yetiştirme

8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı?

8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı? Milli Eğitim Bakanlığınca yüz yüze eğitimin devamına karar verilen sınıf seviyeleri ile destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında eğitim gören 18 yaş altı gençlerimiz, durumlarını belgelendirmeleri şartıyla toplu ulaşım araçlarından istifade edebilecek.

8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı?

8 ve 12 sınıflar yasaklardan muaf mı?

Sokağa çıkma yasaklarına ilişkin genelgenin yayınlanması ile birlikte sokağa çıkma yasakları ile ilgili sıkça sorulan sorulardan biriside 8 ve 12 sınıflardan yüz yüze eğitime devam eden gençlerin sokağa çıkma yasağına dahil olup olmadığıdıır.

Hafta içi/hafta sonu ayrımı olmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımızın şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanmalarına müsaade edilmeyecek.

Milli Eğitim Bakanlığınca yüz yüze eğitimin devamına karar verilen sınıf seviyeleri ile destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında eğitim gören 18 yaş altı gençlerimiz, durumlarını belgelendirmeleri şartıyla toplu ulaşım araçlarından istifade edebilecek.

YORUM EKLE